Het ABC van de SDG’s

De Sustainable Development Goals vormen de internationale leidraad voor iedereen die rond duurzaamheid wil werken. Via deze workshop helpen we onze leden bij het verwerken van de SDG’s in hun strategie en het ontwikkelen van een actieplan.

Wat?

Als Belgisch referentienetwerk voor duurzaamheid, bieden wij onze leden ondersteuning rond de Sustainable Development Goals. Leden die hiermee actief aan de slag willen gaan, kunnen via deze workshops de SDG’s in hun strategie leren verwerken en een actieplan ontwikkelen.

Waarom deelnemen?

De UN Sustainable Development Goals omvatten de grootste economische, sociale en ecologische uitdagingen. Ze gelden ondertussen als de internationale leidraad voor iedereen die rond duurzaamheid wil werken. Door bij te dragen aan de realisatie van de SDG’s, vergroot je als bedrijf of organisatie je positieve impact op de maatschappij.

  Hoe?

  Via deze interactieve workshop, helpen wij onze leden:

  • de SDG’s in de strategie van hun organisatie verwerken
  • een actieplan ontwikkelen
  • meetbare objectieven opstellen

   

  De sessie zal aangepast worden aan de noden van de deelnemers en er zullen concrete praktijkvoorbeelden gegeven worden. Deze workshop vindt plaats in het Nederlands. Eerder dit jaar vond ook een franstalige editie van deze workshop plaats.

   Praktische informatie

   Voor wie?

   Elke ledenorganisatie die de SDG’s wilt intergreren in zijn/haar werking of nieuwe partners zoekt voor toekomstige samenwerkingen.

   Adres:

   BECI
   Louizalaan 500,
   1050 Brussel

   Donderdag 15 november 2018

   Gerelateerde pagina’s

   Praktische informatie

   Datum

   Uur

   Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

   Bekijk alle activiteiten