Ondertekening van de Waalse Green Deal Cantines Durables

Wij kondigen u met plezier de ondertekening van de allereerste Waalse Green Deal aan. Wees van de partij en engageer u om gedurende de volgende drie jaar een relevante bijdrage te leveren aan het duurzamer maken van voeding.

Programma

Programma

Welkom
Handtekeningceremonie
Groepsfoto van de Green Deal gemeenschap
Duurzame drink en networking

Wat?

Duurzame voeding is essentieel voor onze gezondheid én de kwaliteit van onze omgeving. Om die reden lanceren we samen met een aantal partners de eerste Green Deal in Wallonië: de Green Deal Cantines Durables. Via dit partnerschap tussen verschillende spelers willen we een ambitieus gemeenschappelijk doel bereiken: duurzamere voeding in één derde van de gemeenschappelijke keukens in Wallonië tegen 2021.

Waarom?

Zet acties op in je eigen refter(s) of help hen een duurzaam voedingsbeleid te implementeren (rechtstreeks of onrechtstreeks via ondersteunende acties). Als deelnemer aan deze Green Deal draag je bij tot het bereiken van het ambitieus en gemeenschappelijk doel om tegen 2021 tenminste 30% van de Waalse collectieve keukens te verduurzamen!

Sluit je bij ons aan en maak actief deel uit van de transitie naar duurzamere voeding!

Hoe?

Elke ondertekenaar zal een aantal concrete acties ondernemen om de refters en andere gemeenschappelijke keukens te helpen in de implementatie van een duurzaam voedingsbeleid.

Inschrijven kan rechtstreeks op de officiële website van de Waalse Green Deal Cantines Durables.

Praktische informatie

Voor wie?

Deze Green Deal staat open voor actoren uit alle hoeken van de samenleving: cateraars, voedselproducenten, verwerkende bedrijven, groothandelaars, bedrijfsrestaurants, scholen, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen, crèches, publieke instellingen, verenigingen en NGO’s. Kom talrijk!

Adres:

Beurs van Namen

Place d'Armes 1 - 5000 Namur


Relevante websites

Gerelateerde pagina's

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Eglantine Eeckhout


Praktische informatie

Datum

Uur

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten