Monthly Webinar: de impact van de digitale wereld op mens en milieu

The Shift lanceert in 2020 een maandelijkse webinar en start de reeks met de impact van de digitale wereld op het milieu. Een ironisch gegeven, maar dat dikwijls sterk onderschat wordt.

Wat?

The Shift lanceert in 2020 een reeks maandelijkse webinars en gaat van start met de ecologische voetafdruk van de digitale wereld. De impact van digitale technologie op onze planeet is immers immens. Vergelijk het met een continent dat onder water ligt en we vergeten zijn omdat het niet erg tastbaar is, waarbij we ons bovendien vastklampen aan de idee dat digitale technologie ons helpt onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar is dit echt het geval? Ontdek het antwoord op 19 februari!

Voor wie?

Al onze leden.

Waarom deelnemen?

CO2-uitstoot verminderen is voor veel leden van The Shift een prioritieit. Je kan dit doen door je digitale gewoontes en de impact ervan op het verbruik van materialen en energie in vraag te stellen. Kom meer te weten over deze kwestie en de bestaande oplossingen om het digitale als hefboom te gebruiken in de strijd tegen klimaatopwarming.

Hoe?

Schrijf je in via het formulier hieronder.

Programma

Introductie, The Shift
De impact van de digitale wereld
  • Olivier Vergeynst, Green IT Belgium
  • Didier Appels, Close the Gap
  • Geoffroy Van Humbeeck, aSmartWorld
Q&A

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Lara Piret


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Via Zoom
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten