Enable, Encourage, Exemplify & Engage in 2017

Enable, Encourage, Exemplify & Engage in 2017

Op 26 januari klonken we samen met onze leden op het nieuwe jaar. Naast de gebruikelijke voorstelling van ambities, programma en projecten, deelden we ook een goed voornemen voor 2017: Enable, Encourage, Exemplify & Engage.

Meer dan 200 leden zakten af naar Bouche à Oreille in Etterbeek voor ons eerste grote netwerkevenement van het jaar. Na een korte inleiding door onze voorzitter Thomas Leysen, presenteerden we ons jaarprogramma. Dit focust in 2017 op de partnerschappen of CHANGE projecten die we samen met ons netwerk willen uitbouwen. Nu al onze leden één of meerdere engagementen rond de SDG’s geformuleerd hebben, nodigen wij hen op basis hiervan uit om concrete projecten uit te werken tijdens onze Change Labs.

Uiteraard mochten ook de toekomstige generaties niet ontbreken. Alien De Deken en Olivier Chaput van Generation T brachten een originele nieuwjaarsbrief. En de twaalfjarige Lena van theatergezelschap Het Nieuwstedelijk deed een emotionele oproep: Gedaan met aan de zijlijn blijven staan. De oplossingen voor een duurzamere toekomst bestaan. We just have to Enable, encourage, exemplify & engage!