Leden keuren actieplan goed op Algemene Vergadering

Sustainable Development Goal(s): 17. Partnerships for the goals

Priorities for change:
Leden keuren actieplan goed op Algemene Vergadering

Eind april kwamen onze leden samen in Ateliers des Tanneurs voor onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Ze versterkten onze ambitie om in te zetten op Change en keurden ook de aanstelling van 5 nieuwe bestuursleden goed. Na het formele gedeelte konden ze bijpraten tijdens een originele cocktailreceptie.

Deze A.V. was de eerste statutaire vergadering sinds de oprichting van The Shift in juni 2015. Christiane Malcorps verwelkomde de aanwezige leden namens onze Raad van Bestuur, waarna Stéphanie Fellen en Steven Vanonckelen van Generation T de zaal opwarmden met enkele inspirerende interventies.

Vervolgens presenteerde onze netwerkdirecteur David Leyssens het formele gedeelte. Hij legde onze jaarrekening en activiteitenprogramma van 2016 ter goedkeuring voor en lichtte ons actieplan voor 2017 toe. Nadien werden ook 5 nieuwe bestuursleden officiëel aangesteld. Vanaf nu maken Alien De Deken, Kaat Peeters, Natacha Zuinen, Wouter De Geest en Denis Knoops deel uit van onze Raad van Bestuur.

Ter afsluiting nodigden we onze leden uit op een verfrissende netwerkreceptie. Ze konden er proeven van originele cocktails op basis van afgeschreven vruchten en vergeten kruiden, bereid door de jonge ondernemers van ShakEat. Een ideale conversation starter om bij te praten met oude bekenden en kennis te maken met nieuwe gezichten uit ons netwerk!

2017.04 General Assembly_Presentation
| 6mb
Downloaden