Profiel

Josworld is a visual communication agency with a strong sense for sustainable and socially relevant projects/clients.

Ambities

The Shift helpt leden gebruik maken van het globaal kader van de UN Sustainable Development Goals om hun maatschappelijke ambities in kaart te brengen.

12. Responsible consumption and production

Josworld is een visueel communicatiebureau met een drive voor projecten en organisaties die een positieve impact hebben. Hiermee zetten we ons graag zij aan zij. We engageren ons voor hetzelfde doel.

17. Partnerships for the goals

Duurzame klantenrelaties: we geloven in langdurige partnerships, dit schept vertrouwen en transparantie wat resulteert in een sterkere creatieve en inhoudelijke uitkomst.

9. Innovation and infrastructure

Duurzame interne structuur: intern motiveren we werknemers om hun interesses en kennis te vergroten door gerichte opleidingen en trainingen te volgen. Wat zo innovatie stimuleert.

13. Climate action

Josworld opteert voor een energiezuinige en gezonde werkomgeving. Onze kantoren zijn gevestigd in het centrum van de stad, vlakbij het openbaar vervoer en makkelijk bereikbaar met fiets. Verplaatsingen doen we bewust.

8. Decent work and economic growth

Een coöperatieve bedrijfsorganisatie stimuleert talentontwikkeling en ondersteunt interne initiatieven. Daarnaast willen we inspireren: als creatieve entrepreneurs geloven we in het delen van ervaringen.